Τελειώνει την Τρίτη του Γρηγορίου

Νίκος Μαρούδας
Τελειώνει την Τρίτη του Γρηγορίου

bet365

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται Καλλονή και Μιχάλης Γρηγορίου, που όπως φαίνεται θα είναι ο διάδοχος του Θαλή Θεοδωρίδη.

Θετική φαίνεται πως θα είναι η απάντηση του Μιχάλη Γρηγορίου στην πρόταση της Καλλονής. Ο νεαρός τεχνικός, αν και είχε κάποιες αμφιβολίες για το αν θα έπρεπε να αναλάβει την ομάδα της Λέσβου, τελικά φαίνεται πως η πρόταση που του έχει γίνει είναι εξαιρετική και είναι έτοιμος να πει το ναι.

Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, συνεχίζει να μην έχει πάρει την οριστική απόφασή του και τίποτα για την ώρα δεν είναι σίγουρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη θα απαντήσει οριστικά και όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει το δύσκολο έργο που είναι η παραμονή της Καλλονής στην κατηγορία, κάτι που αυτή την ώρα μοιάζει πολύ δύσκολο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα