Κρίνεται μέχρι τέλος της εβδομάδας για Μπεν

ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κρίνεται μέχρι τέλος της εβδομάδας για Μπεν

Κρίνεται μέχρι τέλος της εβδομάδας για Μπεν

Η πλευρά του Μπεν έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον δανεισμό του παίκτη. Γιατί ο Λεβαδειακός είναι μία επιλογή που συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες.

Για τον Μπεν το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και γραφτεί ονόματα αρκετών ομάδων από την Ελλάδα, όπως των Πλατανιά και Λεβαδειακού αλλά και της Καλλονής. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός εκτός από έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους της Super League έχει και ομάδες της Γαλλίας που τον τσεκάρουν ενόψει Γενάρη. Μετά τις επαφές που υπήρξαν στον Ολυμπιακό με την πλευρά του παίκτη συμφωνήθηκε πως το καλύτερο δυνατό θα ήταν να δοθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να σταθεί στα πόδια του ποδοσφαιρικά και να κρίνει σε αυτό το διάστημα ο Μάρκο Σίλβα το εάν μπορεί να σταθεί ή όχι στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι και μετά.
 
Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως ο χρόνος της επανόδου του Μπεν δεν ήταν αυτός που αναμενόταν. Η αποκατάστασή του πήρε παραπάνω χρόνο καθώς ως γνωστόν ο παίκτης από τις Κομόρες είχε πάθει μεγάλη ζημιά. Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει αποσαφηνιστεί το τι θα γίνει με τον Μπεν. Επειδή τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο στην Αθήνα και έχει να σκεφτεί και την οικογένειά του μία ιδανική επιλογή θα ήταν ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί αυτήν την στιγμή δείχνουν να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες επειδή μία ομάδα που έχει την... βάση της κοντά στην ελληνική πρωτεύουσα. Για την ακρίβεια συγκεντρώνουν τις περισσότερες για να κλείσουν τον παίκτη.

Best of internet