Μπουμάλ: «Να βγει κερδισμένος ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
Μπουμάλ: «Να βγει κερδισμένος ο Πανιώνιος»

bet365

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής και μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το πρώτο βραβείο της καριέρας του: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται στον Πανιώνιο.

Τον πρόεδρο, τους γιατρούς, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές. Είναι σημαντικό να σκοράρεις, αλλά το κάνεις για να βοηθήσεις την ομάδα, όχι για το βραβείο. Πήρα το βραβείο και είμαι χαρούμενος. Μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι".

Για το αν είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας του: "Όχι δεν νομίζω. Αυτό που είχα βάλει κόντρα στον Παναθηναικό είναι το καλύτερο για μένα. Ήταν απίστευτο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

Για το που αφιερώνει το βραβείο: "Στη γυναίκα μου και το μωρό μου".

Για το μέλλον του και το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ: "Θα ήθελα να σας δώσω πολλές λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι δυνατό. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Πανιωνίου. Σέβομαι τον καθένα στην ομάδα και θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είναι σημαντικό αν θα πάω σε Παναθηναικο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Είμαι στον Πανιώνιο και θέλω μα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δούμε για το μέλλον μου".

Για το ποια είναι η επιθυμία του: "Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να πηγαίνει μπροστά. Να εξελίσεται. Η επιθυμία μου είναι να πάω σε μια μεγάλη ομάδα. Φυσικά ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Θα δούμε τι θα γίνει".

Για το αν θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Πανιώνιος σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν σε ανανέωση: "Θέλω να ευχαριστήσω Τον Θεό γιατί μου έδωσε αυτή την τεράςτια ευκαιρία. Βρίσκομαι στον Πανιώνιο εδώ και ενάμιση χρόνο και τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για μένα όσο νομίζει ο κόσμος. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά, ο κόσμος περίμενε πολλά από μένα. Δεν ήταν εύκολα. Γι' αυτό αφιέρωσα στη γυναίκα μου το βραβείο. Μου στάθηκε και μου έδινε κίνητρο να προχωρήσω και να βελτιώνομαι. Φυσικά και το καλύτερο είναι και οι δύο πλευρές, εγώ και ο Πανιώνιος, να είναι χαρούμενες με την κατάληξη αυτών των συζητήσεων. Αυτή είναι η επιθυμία μου, να είναι όλοι χαρούμενοι από το τέλος αυτής της υπόθεσης. Ο Πανιώνιος πρέπει να κερδίσει κάτι και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ζαμάνη και τον κύριο Γκαγκάτση γιατί προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και τους παίκτες. Τους ευχαριστώ για ότι κάνουν. Ελπίζω ο Πανιώνιος να κερδίσει κάτι καλό απ' όλο αυτό. Μόνο Ο Θεός γνωρίζει τι θα γίνει. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βγει κερδισμένος ο Πανιώνιος. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτι μεγάλο, αλλά σίγουρα πρέπει να κερδίσει κάτι και να είναι χαρούμενος".

Για τους προπονητές: "Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου. Τον κύριο Ουζουνίδη και τον κύριο Τερεζόπουλο, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί άνθρωποί και δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Το ότι βρίσκομαι εδώ οφείλεται σ' αυτούς τους δύο και θέλω να τους ευχαριστήσω".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα