Εκτίει με Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα ο Γοδόι

Εκτίει με Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα ο Γοδόι

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα ο Γοδόι

bet365

Στα παιχνίδια με Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι θα εκτίσει την ποινή του ο Γοδόι, που συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες. Γεύμα από τον Σπανό, μετά την προπόνηση.

Τις εφτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φερνάντο Γοδόι, με αυτή που δέχτηκε στο ματς με τον Πανιώνιο.

Έτσι, ο Τραϊανός Δέλλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια, με τον τεχνικό του Ατρομήτου και τους συνεργάτες του να αποφασίζουν πως αυτά θα είναι με Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, αμφότερα στο Περιστέρι, για την 17η και την 19η, αντίστοιχα, αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (21/12) έγινε προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο την Τρίτη (22/12) και την Τετάρτη (23/12) και εν συνεχεία θα δοθεί άδεια, με την επιστροφή στις προπονήσεις να προγραμματίζεται την επόμενη Δευτέρα (28/12).

Σπανός: «Στο τέλος ο απολογισμός»

Τέλος, με το πέρας του προγράμματος, ο Γιώργος Σπανός παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει των εορτών.

Γι' αυτό, άπαντες μετέβησαν σε εστιατόριο στην Πετρούπολη, με τον πρόεδρο του συλλόγου των δυτικών προαστίων να εύχεται υγεία και ευτυχία στους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειές τους και να τους μιλάει για τη δύσκολη συνέχεια τονίζοντας ότι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος.

«Έχετε λίγες μέρες για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος Ιανουάριος με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα