Ζντιέλαρ: «Εγώ ξέρω πως υπολογίζομαι»

Ζντιέλαρ: «Εγώ ξέρω πως υπολογίζομαι»

Δημήτρης Τομαράς
Ζντιέλαρ: «Εγώ ξέρω πως υπολογίζομαι»

bet365

Ο Σάσα Ζντιέλαρ δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως η ενημέρωση που έχει από τον Ολυμπιακό είναι πως υπολογίζεται.

Ο Ζντιέλαρ μίλησε στην Σερβία για:

Το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα: Δεν ξέρω τίποτα για το θέμα αυτό, ούτε είχα κάποιο τηλεφώνημα από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό το έμαθα από φίλους και από τον Τύπο. Ο Ολυμπιακός μου είπε ότι δεν θα με δώσει δανεικό και πως με υπολογίζει. Αυτό ξέρω. Έχω άλλα σχέδια για το καλοκαίρι, αλλά τώρα θέλω να παλέψω για μία θέση στην ομάδα. Μέχρι στιγμής η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω πάει τόσο καλά, αλλά είμαι μικρός και πιστεύω πως θα έχω την ευκαιρία μου. Είμαι στην ομάδα και περιμένω μία ευκαιρία. Πιστεύω πως θα έρθουν και άλλες.

Τον ανταγωνισμό στην θέση του και τον Καμπιάσο: Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου, αφού παίζουν οι Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο. Μεγάλα ονόματα και παίκτες κλάσης. Είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης τους και δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Ο Καμπιάσο είναι ένας μεγάλος παίκτης, από τον οποίο μπορώ να μάθω πολλά. Μπορεί να είναι στα 36 του αλλά παίζει με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό ενώ έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος από την προπόνηση.

Το 2015: Αυτή η χρονιά θα την θυμάμαι για μία ζωή. Κερδίσαμε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική και ήταν κάτι μοναδικό. Εύχομαι κάθε χρόνος να είναι έτσι και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην καριέρα μου που να έχει γίνει σε αυτά τα 20 έτη της ηλικίας μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα