Εξώδικο και επιστολή για όσα έγιναν στο Περιστέρι!

Εξώδικο και επιστολή για όσα έγιναν στο Περιστέρι!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τα περιστατικά στο Ατρόμητος-Πανιώνιος απέστειλε εξώδικο προς Λίγκα, ΚΕΔ και επιστολή στον Σταύρο Κοντονή!

Εξώδικο και επιστολή για όσα έγιναν στο Περιστέρι!

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε βαριά για την φωτοβολίδα που έπεσε προς τον Φινμπόγκασον και τα όσα ακολούθησαν της αναβολής του ντέρμπι και πλέον στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι διατεθειμένοι να μην αφήσουν τίποτα να πέσει κάτω. Με αφορμή την ρίψη φωτοβολίδας στο Περιστέρι που δεν επέφερε διακοπή του αγώνα, η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε επιστολή προς τον Σταύρο Κοντονή και εξώδικο στην Λίγκα και την ΚΕΔ!

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας υπόψη περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στον αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προέβη σήμερα σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει τα έννομα συμφέροντά της. Πιο συγκεκριμένα απεστάλησαν εξώδικες προσκλήσεις προς τη SuperLeague και την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να παραλάβει την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα, ενώ αύριο θα κάνει αίτημα και προς την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ για να λάβει και τις δικές τους εκθέσεις.
 
Παράλληλα εστάλη επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή με την οποία εκφράστηκε η ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν και η ελπίδα μας ότι δεν θα προκύψουν φαινόμενα δυσαρμονίας σε αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί την αταλάντευτη θέση της υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
 
 
 

 

Best of internet