Ξανά θετικός για Μεξικό ο Πουλίδο

Ξανά θετικός για Μεξικό ο Πουλίδο

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά θετικός για Μεξικό ο Πουλίδο

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο φτάνοντας στο Μεξικό επανέλαβε την επιθυμία του να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην χώρα του.

Όπως και να έχει συνεχίζει να είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Άλαν Πουλίδο να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά τον Γενάρη.

Ο διεθνής Μεξικανός υποστήριξε και κατά την άφιξή του στο Μεξικό πως θα ήθελε να παίξει στην Τσίβας. Κάτι που είχε τονίσει και χθες σε συζήτηση που είχε με έναν ακόλουθό του στο Twitter.

«Έχω πολλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες. Θα ήθελα να κάνω την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μεξικανικό πρωτάθλημα και ναι, θα μου άρεσε να πάω στην Τσίβας.

Θα ήθελα να αγωνίζομαι. Αυτό που θέλω είναι να παίζω. Είχα ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να παίζω καθόλου. Διδάχτηκα πολλά», υπογράμμισε σχετικά ο Πουλίδο.

Ο Άλαν Πουλίδο περιμένει την επίσημη απόφαση του CAS για το που θα... επικυρωθούν τα δικαιώματά του και μετά να κάνει την τελική του κίνηση. Υπάρχει πάντα βέβαια σύμφωνα με τους Μεξικανούς και το εμπόδιο των 22 εκατ. δολαρίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα