Μία εβδομάδα άδεια για... επιβράβευση!

Μία εβδομάδα άδεια για... επιβράβευση!

Νίκος Αθανασίου
Μία εβδομάδα άδεια για... επιβράβευση!

bet365

Στον Παναθηναϊκό που βρίσκεται εκτός στόχων, που αποκλείστηκε από την Καμπάλα και παρουσιάζει άθλια εικόνα στο γήπεδο ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε μία εβδομάδα άδεια στους παίκτες του!

Μερικά πράγματα είναι μακριά από την ποδοσφαιρική λογική και βρίσκουν... καταφύγιο στον Παναθηναϊκό και στην πιο καλομαθημένη γενιά παικτών που φόρεσε ποτέ την φανέλα του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται εκτός μεγάλων στόχων από τον Δεκέμβριο, έγραψαν ιστορία με τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και τον τελευταίο μήνα παρουσιάζουν μια εικόνα, πότε του ύψος και πότε του βάθους, με τελευταίο δείγμα την τραγική εμφάνιση και την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πολλά να διορθώσει για να μην έρθουν τα χειρότερα για τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια της σεζόν, ωστόσο, έδωσε μια εβδομάδα άδεια για το ποδοσφαιρικό τμήμα και η επόμενη προπόνηση θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα 28 του μήνα. Η άδεια του Ιταλού, πάντως, περισσότερο ταιριάζει σε μια ομάδα που έχει λυμένα τα προβλήματα της και επιβραβεύει τους παίκτες της παρά σε έναν Παναθηναϊκό εκτός στόχων και αποκλεισμένο από την Καμπάλα που θέλει πολύ δουλειά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η αρχική άδεια είχε οριστεί στις έξι ημέρες από τον Γιάννη Αναστασίου και μετά από αίτημα των παικτών που έγινε δεκτό από τον Ιταλό τεχνικό, προστέθηκε ακόμη μία για να «κλείσει» η εβδομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα