Super League: Η πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Η πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου

bet365

Για τις 2, 3 και 4 Ιανουαρίου προγραμματίστηκε η 16η αγωνιστική της Super League, που θα είναι και η 1η του 2016.
Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που οι ποδοσφαιριστές απολάμβαναν... σχολική άδεια, φέτος η Σούπερ Λίγκα τους άλλαξε τα πλάνα! Έτσι την δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς υπάρχει κανονικά αγωνιστική δραστηριότητα με την πρώτη «στροφή» του δεύτερου γύρου! Μένει να δούμε αν η απόφαση αυτή προκαλέσει αντίδραση σε παίκτες και ομάδες που προγραμμάτισαν... μεγάλες άδειες λόγω των εορτών! Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ημέρας (2, 3, 4 / 01 / 2016) της Super League, για την περίοδο 2015 - 2016.
Μπορείτε να δείτε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα με όλες τις αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος της Super League αγωνιστικής περιόδου 2015-16 εδώ: http://www.superleaguegreece.net/el/download-zone.
Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι επόμενες αγωνιστικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα