Ο Λούμπος Μίχελ στο νέο Δ.Σ του ΠΑΟΚ!

Ο Λούμπος Μίχελ στο νέο Δ.Σ του ΠΑΟΚ!

Μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν σήμερα στην Τούμπα. Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τον πρώην Σλοβάκο διαιτητή, Λούμπος Μίχελ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Ο Λούμπος Μίχελ στο νέο Δ.Σ του ΠΑΟΚ!

Ο Σλοβάκος Λούμπος Μίχελ, που σταμάτησε να σφυρίζει το 2008, είχε ενασχόληση παραγοντική με την ουκρανική Σαχτάρ και ήταν η μια προσθήκη- έκπληξη από τον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ θα συμμετέχει και ο Αρτούρ Νταβιντιάν, ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ασχολήθηκε με την ομάδα μπάσκετ του «Δικεφάλου», ενώ συμμετέχει ενεργά σ' όλες σχεδόν τις εταιρείες του ομογενή επιχειρηματία από το Ροστόφ.

Στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι στα γραφεία, αλλά σε διπλανή αίθουσα και να μη δίνει το παρών στην συνέλευση, όπου είχε βασικό της θέμα την «αύξηση αριθμού μελών διοικητικού συμβουλίου – εκλογή μελών διοικητικού συμβουλίου».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Αραβίδης πετύχει το πρώτο τέρμα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Λεβαδειακό.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ηλία Γεροντίδη, που είχε παραιτηθεί προκειμένου να πάρει θέση στο συμβούλιο ο Νίκος Βεζυρτζής.

Σ' ότι αφορά την παρουσία του Γιώργου Κούδα, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης, θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες και ο ρόλος του θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 

 

Best of internet