«Σχεδόν... ζητούσε συγγνώμη που φεύγει ο Γκουαρντιόλα»

«Σχεδόν... ζητούσε συγγνώμη που φεύγει ο Γκουαρντιόλα»

Κώστας Ζάλιαρης
«Σχεδόν... ζητούσε συγγνώμη που φεύγει ο Γκουαρντιόλα»

bet365

Αξιοπρεπέστατος ο Πεπ Γκουαρντιόλα ακόμα και τη στιγμή που ανακοίνωσε στους ανθρώπους της Μπάγερν ότι φεύγει το καλοκαίρι, αφού σχεδόν... ζητούσε συγγνώμη που τους άφηνε, όπως τόνισε ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε!

Από το μεσημέρι της Κυριακής έχει επισημοποιηθεί πως η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Γκουαρντιόλα μακριά από την «Allianz Arena» και τη θέση του στον πάγκο των Βαυαρών θα πάρει ο Κάρλο Αντσελότι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με ισχύ από το 2016 έως το 2019.

Ο Ισπανός κόουτς της Μπάγερ είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφασή του, αλλά φρόντισε να μην τη γνωστοποιήσει μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του μέσα στο 2015.

Όταν πλέον έγινε γνωστό, μετά και το τελευταίο ματς της Μπάγερν για φέτος, έγινε φανερή και η ολόσωστη στάση του Γκουαρντιόλα στα επαγγελματικά του...

«Μας το είπε πριν από δύο εβδομάδες, στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της ομάδας... Ήρθε και μου μίλησε και μου είπε ότι ήθελε πλέον μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Σχεδόν... ζητούσε συγγνώμη για την απόφασή του, αλλά δεν με απογοήτευσε. Το κατανοώ και το σεβάστηκα απόλυτα αυτό που μου είπε. Απλά του δώσαμε λίγο χρόνο ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του προτού την ανακοινώσουμε» είπε ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε στη «Bild».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα