Ψάχνεται για Ελλάδα ο Μαχαμαντού Ντιαρά!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ψάχνεται για Ελλάδα ο Μαχαμαντού Ντιαρά!

bet365

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά όχι μόνο δεν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr προτάθηκε σε ομάδες της Super League!

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών από τον ΟΦΗ, έφτασε στο peak τη καριέρας του με Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην αρχηγός με το Μάλι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο με συνέπεια να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ντιαρά, ο οποίος έχει αποθεραπευθεί πλήρως αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θέλοντας να κάνει το come back.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στη μάχη της Αρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Barclays Premier League.

Μάλιστα έχει προταθεί σε ελληνικούς συλλόγους, θεωρώντας πως μπορεί να βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις μέσω της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου δύο χρόνια ο Αφρικανός είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα