Οι Κροάτες επιμένουν για Κράμαριτς. Ο ΠΑΟΚ το γνωρίζει;

Οι Κροάτες επιμένουν για Κράμαριτς. Ο ΠΑΟΚ το γνωρίζει;

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι Κροάτες επιμένουν για Κράμαριτς. Ο ΠΑΟΚ το γνωρίζει;

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ μπορεί να διέψευσε την περίπτωση του Αντρέα Κράμαριτς, αλλά στην Κροατία επιμένουν. Τι λέει ο μάνατζέρ του, Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι αποφάσισαν να παραχωρήσουν έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο πλήρωσαν σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ και τώρα αξιώνουν 10.000.000 ευρώ!

Το πώς μπορεί να βρεθεί ομάδα στην Ελλάδα που θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κράμαριτς, μόνον ο μάνατζέρ του το γνωρίζει…

«Ο ελληνικός σύλλογος είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κράμαριτς. Υπάρχουν ομάδες από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ο Τούντορ πιστεύω ότι θα πρέπει να δει αυτή τη στιγμή τι ακριβώς θα γίνει με τους επιθετικούς που έχει στην ομάδα του και στη συνέχεια θα μπορούμε να δούμε πόσα βήματα ακόμα μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Κράμαριτς. Θα δούμε πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον των Ελλήνων», υποστήριξε ο Μπάλαμπαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα