Oλυμπιακός: Προς δανεισμό Μπεν και Τζανδάρης

Oλυμπιακός: Προς δανεισμό Μπεν και Τζανδάρης

Gazzetta team
Oλυμπιακός: Προς δανεισμό Μπεν και Τζανδάρης

bet365

Μπεν και Τζανδάρης αναμένεται να δοθούν δανεικοί το Γενάρη.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού θα είναι διαφοροποιημένο μετά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Πέρα από τις προσθήκες που λογικά θα γίνουν, θα υπάρχουν και... αφαιρέσεις. Ερνάνι και Φινμπόγκασον αναμένεται να αποχωρήσουν σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, αλλά και όσα λαμβάνουμε από τα "μηνύματα" του Μάρκο Σίλβα.

Ωστόσο, αυτοί δεν είναι οι μόνοι! Μπεν και Τζανδάρης αναμένεται να δοθούν δανεικοί, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο πρώτος, μετά το σοβαρό τραυματισμό του δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό, ενώ ο Έλληνας μέσος αγωνίστηκε 90' στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Ενδιαφέρον από ομάδες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό υπάρχει, σύμφωνα με το «Γαύρο» και θα αναμένουμε εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα