Βεζυρτζής: «Χρειάζονται διορθώσεις»

Βεζυρτζής: «Χρειάζονται διορθώσεις»

Gazzetta team
Βεζυρτζής: «Χρειάζονται διορθώσεις»

bet365

Ο Νίκος Βεζυρτζής τόνισε ότι έχει εντοπιστεί η ανάγκη για διορθώσεις και επισήμανε πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ καλύτερος στη συνέχεια.

«Δεν τελείωσε καλά η χρονιά. Μπορεί να κερδίσαμε αλλά δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος. Θέλουμε να βλέπουμε κάτι καλύτερο. Δεν ήταν καλή η χρονιά που ολοκληρώθηκε. Θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα τον επόμενο χρόνο και για να τα πετύχουμε πρέπει να γίνουν διορθώσεις. Αυτό είναι κάτι που όλοι το έχουμε διαπιστώσει και το παραδεχόμαστε. Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό. Αυτό θέλει ο κόσμος που δικαίως έχει απαιτήσεις. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αλλάξει προς το καλύτερο η ομάδα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα