Τελειώνει ο χρόνος για φαν Χαάλ, σενάρια για Μουρίνιο

Τελειώνει ο χρόνος για φαν Χαάλ, σενάρια για Μουρίνιο

Gazzetta team
Τελειώνει ο χρόνος για φαν Χαάλ, σενάρια για Μουρίνιο

bet365

Δύο παιχνίδια φέρεται να έχει προθεσμία ο Λουίς φαν Χαάλ για να ανατρέψει την κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σενάρια για Μουρίνιο.

Όπως αναφέρει η Guardian, ο Ολλανδός ίσως έχει μόλις τα δύο επόμενα ματς των Κόκκινων Διαβόλων για να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα και να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο. Ο 64χρονος τεχνικός θα πρέπει να αποφύγει την ήττα τόσο απέναντι στη Στόουκ στη Boxing Day όσο και με την Τσέλσι δύο μέρες αργότερα, αφού εκτός από το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι σερί ματς, ο Μουρίνιο κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και σύμφωνα με την Sun φέρεται να είναι ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Ολλανδό τεχνικό.

Οι εξελίξεις φαίνεται πως τρέχουν στο Ολντ Τράφορντ, αφού ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Εντ Γούντγουορντ, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους Γκλέιζερς για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, που φαίνεται πως δεν είναι μόνο ζήτημα εμφανίσεων. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να απολυθεί ο φαν Χαάλ εντός της Δευτέρας (21/12). Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, θα οδηγήσει τη Γιουνάιτεντ στο Μπριτάνια στις 26 Δεκεμβρίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα