Τζαβέλλας: «Δεν είχα πρόθεση να πέσω»

Τζαβέλλας: «Δεν είχα πρόθεση να πέσω»

Απόστολος Παγώνης
Τζαβέλλας: «Δεν είχα πρόθεση να πέσω»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, πρωταγωνιστής στην φάση του πέναλτι, με δηλώσεις του υποστήριξε πως βασικός του στόχος ήταν να προστατέψει την μπάλα. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε και για τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη.

Ο Τζαβέλλας μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και δήλωσε τα εξής: «Προστάτευσα την μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι 100% πέναλτι, αλλά δεν είχα πρόθεση να πέσω. Όπως στη Λιβαδειά, για τη φάση του Μπερμπάτοφ, κάποια μίλησαν για 50-50, το ίδιο ισχύει και σε αυτή την φάση του αγώνα με τον Πλατανιά. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, αλλά εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να το δώσει, θα μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: «Ήμασταν διαβασμένοι, παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν είναι τυχαία η φετινή πορεία του Πλατανιά».

Για τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε, από την άλλη, όμως, ο Κωνσταντινίδης έπαθε ζημιά και αυτό είναι λυπηρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα