Τζαβέλλας: «Δεν είχα πρόθεση να πέσω»

Τζαβέλλας: «Δεν είχα πρόθεση να πέσω»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, πρωταγωνιστής στην φάση του πέναλτι, με δηλώσεις του υποστήριξε πως βασικός του στόχος ήταν να προστατέψει την μπάλα. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε και για τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη.

Τζαβέλλας: «Δεν είχα πρόθεση να πέσω»

Ο Τζαβέλλας μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και δήλωσε τα εξής: «Προστάτευσα την μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι 100% πέναλτι, αλλά δεν είχα πρόθεση να πέσω. Όπως στη Λιβαδειά, για τη φάση του Μπερμπάτοφ, κάποια μίλησαν για 50-50, το ίδιο ισχύει και σε αυτή την φάση του αγώνα με τον Πλατανιά. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, αλλά εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να το δώσει, θα μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: «Ήμασταν διαβασμένοι, παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν είναι τυχαία η φετινή πορεία του Πλατανιά».

Για τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε, από την άλλη, όμως, ο Κωνσταντινίδης έπαθε ζημιά και αυτό είναι λυπηρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

 

 

Best of internet