Ελευθερόπουλος: «Σαν τους ορειβάτες»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Σαν τους ορειβάτες»

bet365

Στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Παναθηναϊκού για την συνέχεια στάθηκε ο τεχνικός του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλος τονίζοντας πως η ομάδα του έμεινε... ζωντανή στην μάχη της σωτηρίας.

Αναλυτικά ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Είναι η δεύτερη νίκη μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, μετά από αυτή κόντρα στον Ατρόμητο και πρώτη στην έδρα μας. Όπως έχουν έρθει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είμαστε ακόμη ζωντανοί στη βαθμολογία αφού διαφορετικά θα έπρεπε να κυνηγάμε πολλούς αντιπάλους ήδη. Εμείς εδώ και καιρό βελτιωνόμαστε, όμως αυτό δεν είχε φανεί βαθμολογικά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ποιότητα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο».

Στην συνέχεια είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Η πραγματικότητα είναι ότι η σημερινή νίκη μας κρατάει ζωντανούς, αλλιώς δεν θα ξέραμε τι κυνηγάμε, είμαστε ακόμα ζωντανοί. Και να χάναμε βέβαια, δεν θα άλλαζε τίποτα. Θα κυνηγούσαμε νίκες για την αξιοπρέπειά μας. Καθένας, κάθε ομάδα, πρέπει να βάζει το δικό της λιθαράκι για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που βάλλεται από παντού. Ακόμη και τελευταία αγωνιστική, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα παίζαμε παντού για τη νίκη. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε φέτος σαν τους ορειβάτες στα βουνά που καρφί με το καρφί που βάζουν, κάνουν και ένα βήμα προς τα πάνω. Έτσι και εμείς ανεβαίνουμε φέτος σιγά σιγά, βήμα βήμα.

Δουλέψαμε πρώτα πάνω στην αμυντική γραμμή μας. Από την τετράδα πίσω. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, μετά στην οργανωμένη άμυνα και μετά στην οργανωμένη επίθεση. Αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία του παιχνιδιού. Τώρα, όσον αφορά στα τρεξίματα, όλες οι ομάδες στις οποίες έχω δουλέψει δεν είχαν την πολυτέλεια να μην τρέχουν. Γι αυτό και εμείς δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην ομάδα, όμως στην πορεία τα παιδιά κατάλαβαν ότι όλοι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αυτά που χρειαζόμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα της ομάδας πλέον, οφείλεται στη δουλειά των παιδιών και την αυτοθυσία τους. Στην αρχή δεν πήραμε βαθμούς, όμως τώρα καταφέρνουμε και αυτό σιγά σιγά. Είμαστε υποχρεωμένοι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει το ίδιο εντός και εκτός έδρας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα