Παπαδόπουλος: «Ο Βέλλιος δεν πρέπει να φύγει τον Γενάρη»

Δημήτρης Τομαράς
Παπαδόπουλος: «Ο Βέλλιος δεν πρέπει να φύγει τον Γενάρη»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι υπέρ της μεταγραφής του Βέλλιου τον Γενάρη και τόνισε πως θα κάνει και τέτοια εισήγηση στην διοίκηση.
Ο προπονητής του γηραιού επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς με τον Παναιτωλικό: «Νομίζω ξεκινήσαμε καλά και μέχρι την ώρα που είχαμε πέναλτι και αποβολή και τραυματισμό. Έως τότε στεκόμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να κινδυνεύσουμε. Από το σημείο εκείνο όμως, η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος του Παναιτωλικού. Θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσουμε το σκορ και όσο περνούσε η ώρα να αυξάνουμε το ρίσκο, αλλά έγινε γρήγορα το 2-0 και εκεί τελειωσε το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, προσπαθήσαμε να βγάλουμε επιθέσεις, κάποιες φορές τα καταφέραμε και νομίζω πως δικαιούμασταν ένα γκολ. Δεν ξέρω εάν η φάση του Περόνε είναι πέναλτι, αλλά μας αφήνει μια πίκρα επειδή ήμαστε η μοναδική ομάδα που σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο δεν έχει πέναλτι. Πρέπει να πω κάτι γι' αυτήν την χρονιά που έχει περάσει. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτά που έχουν καταφέρει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τους στηρίζω πάντα. Να πάμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό στα παιχνίδια που έρχονται. Είναι μια χρονιά σταθεροποίησης, κοιτώντας όσο το δυνατόν ψηλότερα και προσπαθώντας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με υγεία και για εμάς όλους να μας δώσουν περισσότερο μυαλό γιατί όταν ξεκινά ένα ταξίδι άσχημα, τελειώνει και άσχημα».
Την διαχείριση μετά το πέναλτι: «Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Έπαιξαν αρκετοί παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο παιχνίδι. Συνέβη και αυτό σε εμάς. Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν».
Τον Παναιτωλικό: «Είναι μια οργανωμένη ομάδα που έχει δουλέψει με τον κ. Μαντζουράκη, από τον οποίο είναι αλήθεια ότι έχω μάθει αρκετά πράγματα. Με οργάνωση, ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Μέχρι την φάση του πέναλτι ωστόσο, νομίζω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες στιγμές ήμασταν και πιο επικίνδυνοι. Αλλά όλο αυτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και φάνηκε ότι μια ομάδα έπαιζε καλύτερα. Ο Παναιτωλικός έχει ποιοτικούς παίκτες και δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Την ευχή του για το 2016: «Έχω πει από την αρχή της χρονιάς ποια είναι αυτά τα στοιχεία που θέλω. Και μιλάω για οργάνωση σε όλους τους τομείς. Η λέξη οργάνωση στην ομάδα λείπει και πρέπει να δουλεύουμε για να την βελτιώσουμε. Ότι θέλουμε παίκτες δεν θα το ακούσετε από μένα, αλλά κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε για καλύτερη εικόνα αλλά και για σεβασμό σε όλους αυτούς που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο».
Τον τραυματισμό του Καρασαλίδη: «Ο Καρασαλίδης μετά το χτύπημα πήγε στο νοκομείο κι έχει βάλει νάρθηκα. Ευτυχώς δεν έχει κάταγμα, αλλά θα μείνει εκτός 20 – 25 ημέρες. Ιατρικά θα φανεί αύριο τι ακριβώς έχει. Να το δει ο γιατρός καλύτερα και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αυτό που περιμένουμε είναι ο Κοστίν (σ.σ. Λάζαρ) να γίνει καλά, γιατί είναι ένας παίκτης που μας δίνει ποιότητα. Μετά τις γιορτές θα είναι έτοιμος. Δεν αλλάζει κάτι μετά από έναν τραυματισμό. Τώρα πρέπει να δείξουμε σεβασμό σε αυτό το παιδί που έχει τραυματιστεί».
Τις μεταγραφές: «Ο πρόεδρος έχει πάρει την λίστα. Τώρα εάν θα γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα ή αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω».
Το εάν συμφωνεί σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Βέλλιου από τον Ιανουάριο: «Όχι. Ο Βέλλιος (σ.σ. του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) δεν πρέπει να φύγει τον Γενάρη. Είμαι της άποψης είναι οτι έχει βοηθηθεί από την παρουσία του εδώ. Η γνώμη μου είναι πως δεν θα είναι καλό για τον ίδιο και την ομάδα. Πρέπει να ολοκληρώσει την χρονιά στον Ηρακλή και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Και αυτή θα είναι και η εισήγησή μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα