Μαντζουράκης: «Συζητάμε για μεταγραφές, θέλουμε ενίσχυση»

Μαντζουράκης: «Συζητάμε για μεταγραφές, θέλουμε ενίσχυση»

Μαντζουράκης: «Συζητάμε για μεταγραφές, θέλουμε ενίσχυση»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού στάθηκε στην ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας του αλλά και στις συζητήσεις που γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Μαντζουράκης είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
 
Το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο και να τους ευχηθώ καλές γιορτές. Η ομάδα μας είναι σε μια τέτοια θέση που όλα της τα παιχνίδια τα δίνει με άγχος και πίεση. Έτσι θα είναι και στην συνέχεια, παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι. Σήμερα οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι στην αναμέτρηση. Θέλαμε τη νίκη και τη θέλαμε πολύ. Στο ημίχρονο σπρώξαμε τον αντίπαλο στα καρέ του και δημιουργήσαμε ευκαιρίες ενώ στην συνέχεια ήρθαν και τα γκολ. Κλείσαμε τη χρονιά με θετικό τρόπο και δώσαμε μια χαρά στον κόσμο που μας στήριξε. Με τις τελικές που είχαμε θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά χρειάζεται να είμαστε λίγο πιο τυχεροί και λίγο πιο σοβαροί στην συνέχεια του πρωταθλήματος».
 
Την μεταγραφική ενίσχυση: «Προσπαθούμε. Είμαστε σε κουβέντες. Είμαστε σε συζητήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να ενισχυθούμε. Πως θέλουμε ενίσχυση».

Best of internet