ΠΑΟΚ: Η αφιέρωση του Κλάους στον Κωνσταντινίδη (pic)

ΠΑΟΚ: Η αφιέρωση του Κλάους στον Κωνσταντινίδη (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η αφιέρωση του Κλάους στον Κωνσταντινίδη (pic)

bet365

Όλος ο ΠΑΟΚ στεναχωρήθηκε για το νέο τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Απόδειξη; Η special αφιέρωση του Στέφανου Αθανασιάδη στο Instagram.

Μετά τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος μίλησε για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, ο αρχηγός του «Δικεφάλου» αφιέρωσε στον άτυχο φίλο του, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, το γκολ και τη νίκη στο ματς με τον Πλατανιά.

«Περαστικά αδερφέ μου ξέρω ότι είσαι δυνατός κ θα επιστρέψεις ακόμη πιο δυνατός! Νίκη και γκολ είναι αφιερωμένα σε εσένα!!!», έγραψε ο Στέφανος Αθανασιάδη, που όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έτσι κι αυτός, ήταν πολύ στεναχωρημένος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή, που θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι μήνες και θα επιστρέψει με τη νέα σεζόν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα