Η ενίσχυση του Γενάρη και η προεργασία του καλοκαιριού...

Η ενίσχυση του Γενάρη και η προεργασία του καλοκαιριού...

Δημήτρης Τομαράς
Η ενίσχυση του Γενάρη και η προεργασία του καλοκαιριού...

bet365

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία εβδομάδα αποφάσεων για αποχωρήσεις και αφίξεις με χρονικό ορίζοντα όμως το καλοκαίρι. Πως και γιατί συνδέονται οι δύο μεταγραφικές περίοδοι.
Αναμφίβολα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο μόνο εύκολο δεν είναι το να βρεθούν παίκτες, που να μπορούν να κάνουν την διαφορά και να ενταχθούν άμεσα και όπως πρέπει στο σύνολο του Ολυμπιακού. Παρά ταύτα η διοίκηση της ομάδας θα κοιτάξει... παντού και αναλόγως με το τι θα ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα θα κινηθεί. Σε πρώτη φάση - όπως σας έχουμε τονίσει ξανά - έχει γίνει διεργασία για έναν στόπερ και έναν περιφερειακό επιθετικό.
Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία να τονιστεί είναι πως η επιδίωξη του προπονητή είναι να αποκτηθούν παίκτες τον Γενάρη, που δεν θα είναι όμως μόνο για τις ανάγκες του φετινού Europa League. Μπορεί να υπάρχει μία τέτοια αίσθηση, όμως η στόχευση του Ίβηρα είναι πολύ διαφορετική.
Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο θα ψάξει παίκτες που θα μπορούν να αποτελέσουν και μέρος του... κορμού, που θέλει να φτιάξει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Φυσικά και το πλέον ιδανικό θα ήταν να έχουν και δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη και να βοηθήσουν αισθητά, όμως ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται σε μεγάλο βαθμό την επόμενη χρονιά.
Ο στόχος είναι στην έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν το ρόστερ της ομάδας να είναι συμπληρωμένο κατά 80% και για αυτό ό,τι θα γίνει σε μεταγραφικό επίπεδο τον Γενάρη (σ.σ. εφόσον τελικώς γίνει, που έτσι αναμένεται) θα είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Με βάση τα παραπάνω ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει μεταγραφή μόνο και μόνο για να ισχυριστεί πως έκανε νέες προσθήκες.
Δεν υπάρχει δηλαδή πλάνο για παίκτες για παρουσία δύο και τριών μηνών αλλά για ποδοσφαιριστές ικανούς να στελεχώσουν το ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με άλλα λόγια ο Γενάρης θα λειτουργήσει ως μία μεταγραφική προεργασία για το καλοκαίρι.
Επίσης πολλά θα εξαρτηθούν και από το εάν θα υπάρξουν ή όχι αποχωρήσεις παικτών που υπολογίζονται για τα καλά από τον Μάρκο Σίλβα, αν και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο. Αυτό που ισχύει είναι πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην επικίνδυνη... ζώνη, ήτοι προς αποχώρηση. Όπως και να έχει ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη ενημερώσει την διοίκηση του Ολυμπιακού για τις προθέσεις του και πλέον αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για τις αποχωρήσεις και τις νέες προσθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα