Τέλος ο Θεοδωρίδης, έρχεται ο Γρηγορίου;

Νίκος Μαρούδας
Τέλος ο Θεοδωρίδης, έρχεται ο Γρηγορίου;

bet365

Ο Θαλής Θεοδωρίδης αποτελεί επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής και οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Λέσβου να έχει έρθει σε επαφή με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2) στη Μυτιλήνη έφερε και την παραίτηση του Θαλή Θεοδωρίδη από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής. Όπως αναμενόταν, αυτή έγινε δεκτή από τον σύλλογο της Λέσβου και την Κυριακή (20/12) έγινε οριστική, μετά από την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται ότι δεν έμειναν με... σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες τους θέλουν να έρχονται σε επαφή με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να μεταβεί στο νησί, ώστε να υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις.

Πάντως, αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, κάτι, ενώ από την Καλλονή τηρείται σιγή ιχθύος. Όμως, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή για τον Θεοδωρίδη

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θαλή Θεοδωρίδη. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας αυτά τα τρία χρόνια, τόσο από τη θέση του προπονητή όσο και από εκείνη του συνεργάτη προπονητή. Ο Θαλής είναι «κύτταρο» της Καλλονής μας, ένας δικός μας άνθρωπος. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα