ΠΑΟΚ: Φόβοι για χιαστό ο Κωνσταντινίδης!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Φόβοι για χιαστό ο Κωνσταντινίδης!

bet365

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Εκφράζονται φόβοι για χιαστό, μετά το νέο τραυματισμό του.

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο 24ο λεπτό, καθώς σε μια διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε στο γόνατο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό και εκφράζονται φόβοι για χιαστό κάτι που θα ξεκαθαριστεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, που θα υποβληθεί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ματς του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό, η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ.

Μέσα σε όλα ο ΠΑΟΚ έχασε και τον Ρόμπιν Όλσεν, που στο 62ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο νεαρός Νίκος Μελίσσας, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου σε αγώνα πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα