Εχασε τους γονείς από βόμβα και ξέσπασε στον Ρονάλντο! (pics&vids)

Εχασε τους γονείς από βόμβα και ξέσπασε στον Ρονάλντο! (pics&vids)

Εχασε τους γονείς από βόμβα και ξέσπασε στον Ρονάλντο! (pics&vids)

bet365

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του μικρού Χαϊντάρ, που έχασε τους γονείς του από βόμβα στη Βηρυτό και ξέσπασε σε λυγμούς, όταν γνώρισε το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχασε τους γονείς του στην διπλή βομβιστικής επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στις 12 Νοεμβρίου στην Βηρυτό. Ο μόλις τριών ετών Χαϊντάρ γλίτωσε από... θαύμα και λίγες ημέρες μετά, έμελλε να γίνει γνωστός στον κόσμο με την ιστορία του να συγκινεί! Μπορεί να μην έπαιξε στα παγκόσμια Μέσα ενημέρωσης, όμως η φωτογραφία του στο twitter από το νοσοκομείο, έγινε αμέσως viral. Μάλιστα, ο μικρός έδωσε «έμπνευση» με την φανέλα που φορούσε - της Ρεάλ - με τον κόσμο να δημιουργεί hastag #CristianoMeetHaidar.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Γουότφορντ με τη Λίβερπουλ.

Και ευτυχώς, η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα, με τον μικρό Χαϊντάρ να δίνει το παρών σε εκδήλωση της «Βασίλισσας» και να γνωρίζει από κοντά τα είδωλά του. Σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση, με τα τραύματα στο πρόσωπό του να έχουν πλέον επουλωθεί και τους παίκτες των Μαδριλένων να τον τον αγκαλιάζουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο του. Η ομάδα μπάσκετ ήταν εκεί, όπως φυσικά και αυτή του ποδοσφαίρου, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον υποδέχεται, ενώ για το... τέλος το καλύτερο, ο ήρωάς του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκεί που ο μικρός Χαϊντάρ λύγισε, δάκρυσε, αλλά αυτή τη φορά από χαρά!

Οι στιγμές που έζησε, μάλλον θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό του και, ίσως, του δίνουν δύναμη, κουράγιο και παρηγοριά, για να προσπεράσει - ποτέ δε θα ξεχάσει - αυτά που του στέρησαν. Ίσως, πάλι, να θυμάται και τις στιγμές που έπαιξε με τον μικρό γιο του Μαρσέλο και να αναρωτιέται «γιατί», συγκρίνοντας την δική του καθημερινότητα, με αυτή του μικρού, συνομήλικου του Βραζιλιάνου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα