Όταν ΠΑΟΚ και Αναστασίου απέρριψαν τον Μπουμάλ

Gazzetta team
Όταν ΠΑΟΚ και Αναστασίου απέρριψαν τον Μπουμάλ

bet365

Όταν ακόμη ο Ολιβιέ Μπουμάλ δεν είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός μέσω του Γιάννη Αναστασίου, είπαν όχι στην αγορά του έναντι λίγων ευρώ.

Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός είναι αυτήν τη στιγμή ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να φαντάζει φαβορί για την απόκτησή του, όμως σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, τόσο οι «πράσινοι» όσο και ο ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν νωρίτερα.

Όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Football League και κέρδιζε τις εντυπώσεις στα playoffs με τον Ηρακλή Ψαχνών, προτάθηκε σε αρκετές ομάδες της λίγκας, που όμως δεν έδειξαν να πείθονται. Ο Δικέφαλος είπε «όχι» φοβούμενος το ρίσκο, ενώ οι «πράσινοι» είχαν την αρνητική εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Πανιώνιος αποφάσισε να πάρει το ρίσκο το καλοκαίρι του 2014, δίνοντας στον παίκτη 60 χιλιάδες ευρώ τον πρώτο χρόνο και φαίνεται πως τον ερχόμενο μήνα θα κάνει απόσβεση της επένδυσής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα