Ομάρ: «Κάτι καλύτερο στην Ευρώπη»

Ομάρ: «Κάτι καλύτερο στην Ευρώπη»

Ομάρ: «Κάτι καλύτερο στην Ευρώπη»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι πολύ ξεκάθαρος αναφορικά με τους στόχους του Ολυμπιακού φέτος, που δεν είναι άλλοι από το νταμπλ για μία ακόμη σεζόν και μία καλύτερη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Νορβηγός αμυντικός μίλησε στη Real News:

Για την παρουσία της ομάδας στο Champions League: «Διεκδικήσαμε την πρόκριση στους "16" του Champions League έως το τελευταίο ματς. Η αλήθεια είναι πως ήμασταν σε έναν δύσκολο όμιλο, αλλά προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αρχικός στόχος ήταν να παραμείνουμε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Στην πορεία είδαμε ότι μπορούσαμε και κάτι καλύτερο στο Champions League, αλλά αυτό δεν ήρθε. Σε αυτό το επίπεδο αν δεν βρεθείς σε καλή ημέρα, αν δεν είσαι αυτός που πρέπει, ο αντίπαλος το εκμεταλλεύεται. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, όμως, οφείλουμε να δούμε μπροστά».

Για τα ματς με την Άντερλεχτ: «Είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε. Ξέρουμε ήδη κάποια πράγματα γι΄ αυτήν, θα μάθουμε πολύ περισσότερα όταν θα πλησιάσουν οι αγώνες. Στόχος φέτος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη».

Για τους εγχώριους στόχους: «Πέρυσι καταφέραμε και κάναμε το νταμπλ στην Ελλάδα. Αυτός ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος, θέλουμε πάλι το νταμπλ, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για κάτι καλύτερο και στην Ευρώπη. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε και αυτός είναι ο στόχος μας. Οι δύο τίτλοι στην Ελλάδα και μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη».

Για την ανάδειξή του ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στη Νορβηγία: «Είναι ξεχωριστή διάκριση για εμένα το βραβείο αυτό. Χάρηκα γιατί εκτιμήθηκε και η προσφορά μου στην εθνική ομάδα, αλλά και η πορεία μου στον Ολυμπιακό. Βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με καλό όνομα στην Ευρώπη και σίγουρα και αυτό με βοήθησε. Ήταν μια δικαίωση για μένα και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντα θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θέλουμε και εμείς. Γι΄ αυτό προσπαθούμε, γι' αυτό γίνεται όλη η δουλειά στις προπονήσεις. Θα ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες της άδειας και θα επιστρέψουμε για να είμαστε όπως πρέπει».

Για το νέο χρόνο: «Είμαστε πρώτοι με διαφορά στο πρωτάθλημα, προκριθήκαμε στο Κύπελλο και συνεχίζουμε στην Ευρώπη, άρα έχουμε κάθε λόγο να ονειρευόμαστε για το 2016. Αυτό είναι το μήνυμα του συλλόγου: το "We keep on dreaming". Άλλωστε, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Ελπίζω όλα να μας πάνε καλά».

Best of internet