Θεοδωρίδης: «Θέτω την παραίτησή μου στη διοίκηση»

Θεοδωρίδης: «Θέτω την παραίτησή μου στη διοίκηση»

Ο Θαλλής Θεοδωρίδης παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον αναμένεται αυτή να γίνει αποδεκτή από την διοίκηση της Καλλονής.

Θεοδωρίδης: «Θέτω την παραίτησή μου στη διοίκηση»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρότι βρεθήκαμε νωρίς με το 0-2 στην πλάτη μας και με παίκτη λιγότερο. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και πετυχαίνονας γκολ να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κρατήσαμε έξω τους αντιπάλους από την περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με Γεωργίου και Μάρκοβιτς, δεν σκοράραμε.

Ήταν μεγάλη η παρουσία του Ξύδα και του τερματοφύλακά μας του Μαλλή. Το ίδιο πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Μάρκοβιτς μετά από καιρό. Ολοι οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν μέχρι το τέλος, ανταποκρίθηκαν, δεν υπάρχει κανένας υστερήσαντας. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο μπορούν να νατρέψουν τα πάντα. Λόγω της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής και της κατάστασης της ομάδας, εγώ θέτω στην ομάδα την παραίτησή μου μήπως και αλλάξει κάτι στην ομάδα!»

Best of internet