«Φευγάτοι» για χριστουγεννιάτικη ξεκούραση

Δημήτρης Τομαράς
«Φευγάτοι» για χριστουγεννιάτικη ξεκούραση

bet365

Η ξεκούραση των παικτών του Ολυμπιακού ξεκινάει αμέσως μετά τον αγώνα με την Καλλονή και θα διαρκέσει για αρκετές ημέρες. Επιστροφή στον Ρέντη στις 29 Δεκεμβρίου.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε τονίσει εδώ και μέρες στους παίκτες του πως θα τους επιβραβεύσει με ξεκούραση αρκετών ημερών. Έτσι και έγινε και μετά το παιχνίδι με την Καλλονή οι ερυθρόλευκοι άσοι θα έχουν ρεπό έως τις 29 Δεκεμβρίου, οπότε και επιστρέφουν στον Ρέντη. Ο Πορτογάλος με αυτόν τον τρόπο θέλει να δώσει στους ποδοσφαιριστές του τον κατάλληλο χρόνο για αποφόρτιση.

Φυσικά και άπαντες θα πάρουν και τα προγράμματά τους για να μείνουν στην απαιτούμενη κατάσταση και εν μέσω των γιορτών. Και εννοείται πως ο Σίλβα θα τους τεστάρει στα κιλά τους όταν γυρίσουν, καθώς τους θέλει να επιστρέψουν σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα