Μοναδικός απών ο Τζιλβάν στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Τζιλβάν στον Πλατανιά

bet365

Ο τραυματίας Τζιλβάν θα είναι ο μοναδικός απών του Πλατανιά από το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/12 15:00) ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς το Σάββατο (20/12). Αυτό έγινε με μία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, όπου η αποστολή μετέβη απευθείας από το Αίγιο.

Σε αυτή ο Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος στην τακτική και στις στημένες φάσεις, με τον τεχνικό των Χανιωτών να μην έχει άλλα προβλήματα, πέρα από τον Τζιλβάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Ζίλβαν, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος, Κασωτάκης, Τζιμόντζι, Σκουλουδάκης, Τσουράκης, Μαχαμάτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα