Τελειώνουν από Καλλονή οι Χογκ, Κλαντρούμπσκι

Τελειώνουν από Καλλονή οι Χογκ, Κλαντρούμπσκι

Τελειώνουν από Καλλονή οι Χογκ, Κλαντρούμπσκι

Παρελθόν θα αποτελέσουν από την Καλλονή οι Άντριου Χογκ, Γίρι Κλαντρούμπσκι, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Θαλή Θεοδωρίδη.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Καλλονή βρίσκονται οι Άντριου Χογκ και Γίρι Κλαντρούμπσκι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Μυτιλήνη, αμφότεροι θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο της Λέσβου, τη στιγμή που έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δίχως να είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι.

Ο Μαλτέζος τερματοφύλακας, παρά το γεγονός ότι είναι διεθνής και βασικός στην ΑΕΛΚ και έχει αγωνιστεί στα 12 από τα 14 ματς, φαίνεται ότι πληρώνει τις τελευταίες του εμφανίσεις. Όσο για τον Κλαντρούμπσκι, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν έχει πείσει, τη στιγμή που στα τέσσερα τελευταία ματς έμεινε στον πάγκο για να αποκλειστεί και από την αποστολή ενόψει Ολυμπιακού.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα λύσουν το συμβόλαιό τους και θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για παραμονή του Χογκ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς τονίζουν ότι θα πάει σε άλλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Best of internet