Λαζαρίδης: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας»

Λαζαρίδης: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας»

Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για τη νίκη του Ατρόμητου, τονίζοντας πως η ομάδα του αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της...

Λαζαρίδης: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν σημαντικοί για μας γιατί έχουμε μείνει πίσω. η χρονια φέτος θα είναι δύσκολη, ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά είδαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά και ήμασταν στις τελευταίες θέσεις. Θεωρώ οι δύο αυτές νίκες (με Καλλονή και Πανιώνιο) μας έχουν δώσει ώθηση και νομίζω θα εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Σε ερώτηση αν είναι πλασματική η θέση του Ατρόμητου στην βαθμολογία ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε: «Θεωρώ ναι. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπει με τους παίκτες και την ποιότητα που έχουμε, δεν ξέρω τι έχει φταίξει, αρχίζουμε όμως σιγά σιγά και βρίσκουμε τα πατήματά μας. Θα ανακάμψουμε και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί αυτή την στιγμή παίζουμε υπό την πίεση του αποτελέσματος».

Για το τι έχει αλλάξει με τον Τραϊανό Δέλλα: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας ο κόουτς μας έχει πει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, αυτό κάνουμε αν και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζουμε γιατί έχουμε την πίεση και το άγχος να πάρουμε βαθμούς για να ανέβουμε στην βαθμολογία, αφού τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία.

Best of internet