Κίτσιου: «Τίτλο με τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2016»

Κίτσιου: «Τίτλο με τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2016»

Ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Στέλιος Κίτσιου συναντήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του ΠΑΟΚ στην μπουτίκ της ομάδας το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Κίτσιου: «Τίτλο με τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2016»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Στέλιος Κίτσιου μίλησε για την χρονιά που τελειώνει, αλλά και για το τι περιμένει ο ίδιος από το νέο Έτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μέσος του «Δικεφάλου» δεν έκρυψε την πεποίθηση του, ότι μέσα στο 2016 ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει έναν τίτλο. «Αν δουλέψουμε αρκετά θα κατακτήσουμε κάποιο τίτλο. Η χρονιά που τελειώνει ήταν δύσκολη, όπως όλες οι τελευταίες. Ελπίζω ότι αυτές που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ καλύτερες. Πέρσι υπήρχε η προσδοκία για κάτι καλύτερο αλλά στο τέλος δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε», υποστήριξε.

Ο Κίτσιου έδειξε να πιστεύει στη δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι θα αρχίσει να φαίνεται. «Με τον Ιγκόρ Τούντορ δουλέψαμε αρκετά στην προετοιμασία και ελπίζω ότι στη συνέχεια τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει πάρα πολύ καλά και θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

Best of internet