Χωρίς τους αρρώστους Νίνη, Τριανταφυλλόπουλο ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους αρρώστους Νίνη, Τριανταφυλλόπουλο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Χωρίς τους αρρώστους Νίνη, Τριανταφυλλόπουλο ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, με τους Νίνη και Τριανταφυλλόπουλο να είναι άρρωστοι και να μένουν εκτός.

Με προβλήματα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει στους άρρωστους και με πυρετό Νίνη, Τριανταφυλλόπουλο, ενώ πήρε μαζί του τον επίσης άρρωστο Χουχούμη... Επίσης, εκτός είναι οι Μπεργκ, Δώνης και Τελάντερ που έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Θρακιώτες, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής για την 15η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Βέμερ, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα