Παναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Παναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε επίσημη θέση για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει αποφασίσει για το ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν.

Μετά το ματς με τον Πανθρακικό θα τεθεί επί τάπητος στον Παναθηναϊκό το ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν.

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους διέψευσαν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Στραματσόνι να έχει ήδη αποφασίσει για τις αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά:

Η Vistabet σου προσφέρει bonus που μπορεί να φτάσει και τα 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ολυμπιακό στη Μυτιλήνη.

«Τα σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν δήθεν λίστα και επιθυμίες του προπονητή μας για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο προπονητής δεν έχει δώσει καμία λίστα ούτε έχει ονοματισει παίκτες. Όλα αυτά είναι προγραμματισμενα να συμβούν μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Όσοι προτρέχουν θα εκτεθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα