Κολοβέτσιος: «Έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία Πογιέτ»

Κολοβέτσιος: «Έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία Πογιέτ»

Κολοβέτσιος: «Έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία Πογιέτ»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έχουν αφομοιώσει πλέον την φιλοσοφία του Γκουστάβο Πογιέτ, και πρόσθεσε ότι κόντρα στον Λεβαδειακό η ΑΕΚ θα πρέπει να ρεφάρει την ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για: 

-τη νίκη επί της Λάρισας στο Κύπελλο: «Ήταν μια σημαντική νίκη, καλή για την ψυχολογία μας. Πετύχαμε πολλά γκολ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με τον Λεβαδειακό. Δυστυχώς προερχόμαστε από μια ισοπαλία, αλλά θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να ρεφάρουμε». 

-τον αγώνα της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός είναι μια δυνατή και σφιχτή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα μαχητικό σύνολο και πρέπει να προσέξουμε στο κομμάτι των αντεπιθέσεων. Αν καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των αντεπιθέσεων πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παίξουν 2-3 παίκτες μας καλά». 

Η Vistabet σου προσφέρει bonus που μπορεί να φτάσει και τα 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ολυμπιακό στη Μυτιλήνη.

-την αλλαγή συστήματος και την αφομοίωσή του από τους παίκτες της ΑΕΚ: «Θεωρώ πως έχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα και αγωνιστική με την αγωνιστική φαινόμαστε καλύτεροι και ο προπονητής καταλαβαίνει και είναι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει και βγάζουμε στο γήπεδο. Θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να πετύχουμε τους στόχους μας». 

-την κλήρωση Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό: «Εξαρτάται από μας και την εικόνα μας. Ο Λεβαδειακός είναι καλή ομάδα, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο, είναι ένας στόχος της ομάδας και μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Best of internet