Αθανασιάδης: «Στόχος το Κύπελλο και η 2η θέση» (vids)

Αθανασιάδης: «Στόχος το Κύπελλο και η 2η θέση» (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Αθανασιάδης: «Στόχος το Κύπελλο και η 2η θέση» (vids)

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου αναφέρθηκε στο ξεκίνημα και στους στόχους του ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει στο απόλυτο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης βραβεύτηκε για το best goal το μήνα Νοέμβριο Μετά απο σχετική ψηφοφορία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για το 2016, για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τόνισε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει στο απόλυτο τον σοβαρό του τραυματισμό. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην Τούμπα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, όλους όσους είμαστε σε αυτή την ομάδα και μακάρι να έχω και άλλη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Αθανασιάδης και στη συνέχεια ανέφερε:

Για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του ΠΑΟΚ: «Τα παιδια που είμαστε εδώ χρόνια το έχουμε συζητήσει αυτό το πρόβλημα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μερικά παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα ίσως δεν έχουν αγωνιστεί τόσα πολλά παιχνίδια σε ένα πρώτο εξάμηνο ίσως και γι αυτό η ομάδα έχει αυτούς τους τραυματισμούς. Μακάρι ο καινούργιος χρόνος να μας βρει πιο δυνατούς να έχουμε υγεία και στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε κάτι καλό».

Για το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς που τον βρήκε τραυματία: «Η αλήθεια είναι ότι με άφησε λίγο πίσω ο τραυματισμός δεν περιμέναμε να είναι τόσο σοβαρός. Κάθε μέρα στην προπόνηση προσπαθώ να το ξεπεράσω, ακόμα 100% δεν έχει γίνει η αποκατάσταση αλλά πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο να έρθουν καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερα γκολ».

Για τον στόχο του 2016: «Έχουμε μείνει εκτός Ευρώπης, ενώ στην ουσία έχει χαθεί και το πρωτάθλημα. Στόχος είναι η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι απαιτητικός και αυτό το ξέρουμε όλοι. Θα μας χειροκροτήσουν, θα μας γυρίσουν την πλάτη όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είναι δίπλα μας και να μας δίνουν ώθηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα