Τα πρώτα γενέθλια του Γκόικο Τσίμιροτ στην Ελλάδα

Τα πρώτα γενέθλια του Γκόικο Τσίμιροτ στην Ελλάδα

Gazzetta team
Τα πρώτα γενέθλια του Γκόικο Τσίμιροτ στην Ελλάδα

bet365

Τα πρώτα γενέθλια στην Ελλάδα θα περάσει ο Γκόικο Τσίμιροτ, που σήμερα κλείνει τα 23 του χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, χρόνια πολλά στον Βόσνιο μέσο:

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 23, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρει και παραθέτει το βιογραφικό του.

«Ο Γκόικο Τσίμιροτ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Λέοταρ, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, το Τρέμπινιε. Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα ήρθε το 2010, πριν καν ενηλικιωθεί, σε ένα ματς με τη Σιρόκι Μπρίγιεκ.

Η ανέλιξή του ήταν ραγδαία κι έπειτα από 47 εμφανίσεις και τρία γκολ, ο Γκόικο αποχαιρέτησε τον αδερφό του, ο οποίος ακόμα αγωνίζεται στην Λέοταρ και έφυγε για την Σαράγεβο, όπου καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο Τσίμιροτ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Είναι αυτό που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποκαλείται μέσος box to box.

Οι εμφανίσεις του με τη Σαράγεβο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έχει παίξει αντίπαλος και με τον Ατρόμητο) προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και οδήγησαν στην κλήση του στην Εθνική Βοσνίας με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 16.11.2014 στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στο Ισραήλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα