Θετικός για Εστουδιάντες ο Γοδόι

Θετικός για Εστουδιάντες ο Γοδόι

Θοδωρής Βασίλης
Θετικός για Εστουδιάντες ο Γοδόι

bet365

Την περίπτωση του Φερνάντο Γοδόι εξετάζει η Εστουδιάντες σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή. Ανοικτή άφησε την πόρτα επιστροφής ο ποδοσφαιριστής.

Ο Φερνάντο Γοδόι υπέγραψε το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο και τώρα στην Αργεντινή δημσιεύματα θέλουν την Εστουδιάντες να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο άσος του Ατρόμητου μιλώντας στο Radio Provincia άφησε να εννοηθεί πως επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Θα κλείσει με ευχάριστο τρόπο το 2015 για τον Ατρόμητο; Σε απόδοση 2.10 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη των Περιστεριωτών κόντρα στον Πανιώνιο.

«Μου είπαν για την πιθανότητα της Εστουδιάντες και ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα. Με εξέπληξε, είναι κάτι καλό, ελπίζουμε να γίνει. Δεν γνώριζα ότι μιλούσαν για εμένα στη Λα Πλάτα. Ήξερα μόνο ότι υπήρχε ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά ο Γοδόι για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Πάντα κάποιος σκέφτεται να επιστρέψει. Όπως είπε και ο Βαλεντίν Βιόλα (επίσης ακούγεται για την Εστουδιάντες και αυτή την στιγμή ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας). περισσότερο για μία ομάδα όπως η Εστουδιάντες που πάντα παλεύει».

Τέλος, ο Γοδόι αναφέρθηκε και στην κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα. «Στα τρία χρόνια που είμαι στην Ελλάδα είχα την δυνατότητα να παίξω στα περισσότερα ματς. Έπαιξα στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Παίζω, όπου έπαιζα πάντα, στη μεσαία γραμμή. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές εναλλαγές. Μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις και γρήγορα να πλησιάσεις ή να πέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα