Η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του ΠΑΟΚ (pics)

Η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του ΠΑΟΚ (pics)

Απόστολος Παγώνης
Η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αίθουσα του Makedonia Palace με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να προκαλούν παροξυσμό στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας έμειναν για λίγο στην άκρη και ήρθε η ώρα για διασκέδαση. Και μάλιστα σε μία αίθουσα γεμάτη παιδικά χαμόγελα και γιορτινό κλίμα. Την Παρασκευή (18.12) το απόγευμα στο Makedonia Palace διεξήχθη η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Καλεσμένοι ήταν τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, το Παιδικό Χωριό SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης «Άγιοι Πάντες» ξέχασαν για λίγο έγνοιες και προβλήματα και διασκέδασαν με την ψυχή τους σε γιορτινό κλίμα. Δίπλα τους και σύσσωμη η ομάδα του Δικεφάλου. Παίκτες και τεχνικό τιμ προκάλεσαν… παροξυσμό στην αίθουσα με την είσοδο τους στον χώρο, μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους λιλιπούτειους φίλους τους ενώ έλαβαν και ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες με νίκες και γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα