Πουλίδο για... 22 εκατ. στην Τσίβας

Πουλίδο για... 22 εκατ. στην Τσίβας

Gazzetta team
Πουλίδο για... 22 εκατ. στην Τσίβας

bet365

Ο Πουλίδο φέρεται να βρίσκεται εκτός πλάνων του Σίλβα και ο ισχυρός άνδρας της Τσίβας μιλά για συμφωνία με τον παίκτη, αλλά και εμπόδιο... 22 εκατ. δολάρια.

Ο Αλαν Πουλίδο δεν φέρεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, με την Τσίβας να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Ιγκέρα μίλησε για συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό, αλλά και ελληνικό εμπόδιο... 22 εκατ. δολαρίων! «Υπάρχει ένα θέμα με το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό και την συνιδιοκτησία με τον Λεβαδειακό κι αυτό ανεβάζει την τιμή του στα... 22 εκατ. κι αυτό είναι κάτι... ανόητο για το Μεξικανικό ποδόσφαιρο. Εχω μιλήσει μαζί του και είναι ξεκάθαρο πως θέλει να έρθει, η στάση των ελληνικών ομάδων είναι σεβαστή, αλλά υπερβολική! Το μόνο που καταφέρνουν είναι να βάζουν φρένο στην καριέρα του Αλαν. Θέλει να έρθει, αλλά δεν μπορεί να μπλέξει ξανά με νομικά προβλήματα» κατέληξε με δηλώσεις του στη «record.com.mx». Βέβαια, τα 22 εκατ. δολάρια που αναφέρει ο Ιγκέρα είναι εκτός... πραγματικότητας, ωστόσο πολύ δύσκολα βγαίνει άκρη με τους... μπερδεμένους Μεξικάνους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα