Σοβαρό ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Κράμαριτς

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΜΑΡΙΤΣ ΣΤΟ GAZZETTA

Σοβαρό ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Κράμαριτς

Σοβαρό ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Κράμαριτς

Ο Αντρέι Κράμαριτς αρέσει στον Ιγκόρ Τούντορ, ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και... το συζητά για δανεισμό!

Ο Αντρέι Κράμαριτς θέλει να βρεθεί στο Euro 2016 και να γίνει αυτό πρέπει να βρει φανέλα βασικού στην ομάδα του. Απίθανο να συμβεί αυτό τη δεδομένη στιγμή στη Λέστερ και ο νεαρός Κροάτης αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ομάδες από την Ιταλία, τη Γερμανία, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του, όπως έχει κάνει και ο ΠΑΟΚ.

Αλλωστε, αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο μάνατζερ του παίκτη, Βιτσέντζο Καβαλιέρε «Ναι, είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κράμαριτς και το γεγονός αυτό μας τιμά, αφού είναι ένας μεγάλος σύλλογος με εξαιρετικές προοπτικές. Ξέρουμε πως ο Τούντορ είναι στον ΠΑΟΚ και θέλει τον Αντρέι. Δεν έχουμε αποφασίσει κάτι ακόμα, μελετάμε αυτά που έχουμε στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε. Γνωρίζουμε πάντως το σοβαρό ενδιαφέρον που υπάρχει... Θα δούμε, δεν μπορούμε τη δεδομένη στιγμή να σχολιάσουμε περισσότερα». O 24χρονος δεν μπορεί να βρει θέση στην εκπληκτική Λέστερ, μετρά μόλις μια συμμετοχή φέτος, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μεγάλο ταλέντο του. 

 

Best of internet