Θεραπεία ο Τζιλβάν στον Πλατανιά

Θεραπεία ο Τζιλβάν στον Πλατανιά

Θεραπεία έκανε ο Τζιλβάν στη σημερινή προπόνηση του Πλατανιά, καθώς έχει υποστεί διάταση.

Θεραπεία ο Τζιλβάν στον Πλατανιά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, ήδη, η αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Χανιώτες αντιμετώπισαν τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο για το Κύπελλο την Τετάρτη (16/12) και από εκεί μετέβησαν απευθείας στη συμπρωτεύουσα, καθώς θα ήταν... βάσανο η επιστροφή στην Κρήτη και στα... καπάκια το ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα.

Η προετοιμασία, λοιπόν, συνεχίστηκε με νέα προπόνηση την Παρασκευή (18/12), στην οποία ο Τζιλβάν έκανε θεραπεία. Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση.

Έτσι, ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο τελευταίο ματς της χρονιάς και του πρώτου γύρου. Όσον αφορά το πρόγραμμα, το βάρος έπεσε στην τακτική με βάση τον αντίπαλο στην αναμέτρηση της Κυριακής (20/12).

Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί με άλλη μία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (19/12). Να υπενθυμίσουμε ότι στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 24 παίκτες λόγω των δύο ομάδων, με τον Παράσχο να μετράει μείον έναν, ενώ δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Κουλιμπαλί.

Best of internet