Με απουσίες η Βέροια

Με απουσίες η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες η Βέροια

bet365

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης η Βέροια στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Την προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε την Παρασκευή (18/12) ολοκλήρωσε η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό της «βασίλισσας του Βορρά» να έχει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, είναι εκτός τρεις βασικοί του παίκτες, καθώς δεν υπολογίζει στους Καλί, Αμπντούν, Γιουσούφ, ενώ στη διάθεσή του δε βρίσκονται και οι Μπαλάφας, Βεργώνης, Μελικιώτης.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Λόπεζ, Πούγγουρας, Μαραγκός, Όστοϊτς, Ετζενγκέλε, Νάστος, Γιαννούλης, Μαλόν, Νέτο, Σιόντης, Μπατιόν, Άρτσε, Καρακώστας, Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα, Καϊκούτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα