Εκτός τρεις και ένας αμφίβολος στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Εκτός τρεις και ένας αμφίβολος στον Πανιώνιο

bet365

Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι ο Πανιώνιος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει δεδομένα σε τρεις και να περιμένει ακόμα έναν...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τασουλή και Καραμάνο, αλλά και στον τιμωρημένο Κούρο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χαλκιαδάκης που βρίσκεται στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Ποζατζίδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Χαλκιαδάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα