Στραματσόνι: «Αποφάσεις για μεταγραφές, δανεικοί οι νεαροί»

Στραματσόνι: «Αποφάσεις για μεταγραφές, δανεικοί οι νεαροί»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Αποφάσεις για μεταγραφές, δανεικοί οι νεαροί»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι είπε πως μετά τον Πανθρακικό θα αποφασιστούν οι κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι ενώ ανέφερε πως οι νεαροί παίκτες του συλλόγου πρέπει να παραχωρηθούν δανεικοί για να... ψηθούν!

Ο Ιταλός τεχνικός είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση και δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Μου άρεσε που οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Ήταν ένα ματς να δώ παίκτες που έπαιξαν λίγο μέχρι τώρα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε Έχω μεγάλο ρόστερ και είναι σημαντικό να καταλάβω, όσο καλύτερα γίνονται, τους παίκτες μου. Είναι ένα ζήτημα για να δούμε τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα».

Για την νοοτροπία κάποιον παικτών: «Ότι είχα να πω το είπα στους ποδοσφαιριστές μου μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ μιλάω για την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και για εμένα το σημαντικό είναι να παίρνω τις αποφάσεις μου. Δεν μπορούμε να μείνουμε με 34 παίκτες. Ξέρω ότι όλοι είναι επαγγελματίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις: « Είμαι νέος εδώ. Σέβομαι ότι βρήκα εδώ. Μιλάμε με την διοίκηση και θα προσπαθήσουμε να βρουμε τον καλύτερο δρόμο για να συνεχίσουμε την σεζόν και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η επιστροφή στην Ευρώπη. Θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο και τους διευθυντές το πως θα κινηθούμε στην αγορά».

Για τον ιδανικό αριθμό ρόστερ: «Είμαστε 34 με πολλούς τερματοφύλακες και αρκετούς νεαρούς. Οι νεαροί παίκτες επρέπει να παίξουν για να επιστρέψουν πίσω στον Παναθηναϊκό με μεγαλύτερη εμπειρία. Αυτό μετέφερα στην διοίκηση του Παναθηναϊκού και τους διευθυντές. Είναι σύμφωνοι. Έχουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και νομίζω πως με δύο παίκτες σε κάθε θέση είμαστε καλυμμένοι».

Για το ματς με τον Πανθρακικό: « Κατάλαβα πως τα εκτός έδρας ματς είναι δύσκολα. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σεβόμαστε τον Πανθρακικό, έχει καλό προπονητή. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη την χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα