Ζαμπάζης: «Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια»

Gazzetta team
Ζαμπάζης: «Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια»

bet365

Ο Μανώλης Ζαμπάζης με δηλώσεις αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (20/12) με τον Παναιτωλικό, για τον θεσμό του κυπέλλου, αλλά και για τις ευκαιρίες που δίνει ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός μέσος του Ηρακλή αρχικά μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου λέγοντας τα εξής: «Ξέρουμε, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια αγώνα. Ο Παναιτωλικός έχει μία καλή ομάδα, όμως εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να πάρουμε τη νίκη».

-Ποια στοιχεία του Παναιτωλικού χρειάζεται να προσέξει ιδιαίτερα η ομάδα μας, για να φτάσει στην επιτυχία και τους 3 βαθμούς;

«Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε πρώτοι, καθώς ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικά, ενώ και αμυντικά είναι αρκετά καλός. Όμως, όπως σας είπα, ο στόχος μας είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να εφαρμόσουμε σωστή τακτική και να επιβληθούμε του αντιπάλου μας».

-Η ομάδα δεν είχε τη δυνατότητα να προετοιμαστεί πολλές ημέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω και του αγώνα Κυπέλλου. Ωστόσο, θεωρείς ότι θα είναι έτοιμη γι’ αυτό τον αγώνα;

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, πήραμε και την πρόκριση στο Κύπελλο αλλά και την πρώτη θέση, που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε τη νίκη και σ’ αυτό το παιχνίδι».

-Στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, σταμάτησε το θετικό σερί των νικών για τον Ηρακλή. Ποιά θα είναι η αντίδραση της ομάδας, αρχής γενομένης απ’ τον κυριακάτικο αγώνα;

«Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε σε κακή μέρα με τον Πανθρακικό, όμως πρέπει να συνεχίσουμε, δεν τα παρατάμε. Το κεφάλι ψηλά, πρέπει να παίξουμε καλά για να αποδείξουμε και στον κόσμο μας ότι είμαστε καλή ομάδα και πηγαίνουμε παντού για τη νίκη».

-Η ομάδα, απ’ ότι φάνηκε, ξεπέρασε γρήγορα τη «γκέλα» του πρωταθλήματος, αφού στο Κύπελλο πήρε εκτός έδρας νίκη, εξασφαλίζοντας την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι θα βρει στο δρόμο του, έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Πιστεύεις ότι μπορεί ο Ηρακλής να επαναλάβει την περσινή πορεία στο Κύπελλο;

«Όπως είπε και ο προπονητής μας, θέλουμε να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πέρσι πήγαμε στα ημιτελικά, φέτος θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο, ελπίζω όμως να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

-Πες μας λίγα λόγια για σένα. Είσαι ένας απ’ τους νεαρότερους παίκτες της ομάδας, όμως σιγά-σιγά, παίρνεις χρόνο συμμετοχής, είτε ως βασικός, είτε ως αναπληρωματικός και προσπαθείς να αρπάξεις την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά. Ο προπονητής δείχνει να εμπιστεύεται όλο το ρόστερ του, και δεν κάνει διακρίσεις σε ονόματα, ηλικίες, εμπειρία. Έτσι δεν είναι;

«Σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι δηλαδή με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και με κάνει να θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου γι’ αυτόν και για την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω παίξει κι εγώ κάποια παιχνίδια και προσπαθώ κάθε φορά να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω καλά και να βοηθήσω τον Ηρακλή».

-Η σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας πώς είναι; Υπάρχουν τα σχετικά πειράγματα; Τι σου λένε;

«Ναι, με «πειράζουν», κάνουμε πλάκα επειδή είμαι ο πιο μικρός, όμως με αγαπούν, με πιστεύουν και θέλουν να παίζω κι εγώ μαζί τους. Είμαστε δεμένοι, είμαστε ομάδα, μία μεγάλη οικογένεια!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα