Ικανοποιητική η συμμετοχή στις εκλογές της «Συμμαχίας»

Ικανοποιητική η συμμετοχή στις εκλογές της «Συμμαχίας»

Νίκος Αθανασίου
Ικανοποιητική η συμμετοχή στις εκλογές της «Συμμαχίας»

bet365

Σε λίγες ώρες ολοκληρώνονται οι εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με τα μέλη να προτιμούν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αναμένεται πρωτιά Σαραβάκου, που δεν είναι... ζεστός για την προεδρία.

Η επιλογή της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για ψηφοφορία και μέσω ίντερνετ αποδείχθηκε πολύ σωστή, καθώς εκατοντάδες μέλη του σωματείου προτίμησαν τον... εύκολο δρόμο από την φυσική παρουσία στην Θύρα 3 της Λεωφόρου. Η συμμετοχή, δύο ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης, κρίνεται ικανοποιητική και χωρίς κανείς να γνωρίζει τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, θεωρείται δεδομένο πως ο Δημήτρης Σαραβάκος θα είναι πρώτος και με διαφορά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα είναι και ο νέος πρόεδρος της «Συμμαχίας». Αυτό θα αποφασιστεί από τα νέα μέλη του Δ.Σ του σωματείου, με τον παλαίμαχο άσο του «τριφυλλιού» να μην είναι... ζεστός προς το παρόν στο ενδεχόμενο της προεδρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα