Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Αντρέ Κλάρο (pic+vid)

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Αντρέ Κλάρο (pic+vid)

Θοδωρής Βασίλης
Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Αντρέ Κλάρο (pic+vid)

bet365

Την περίπτωση του Αντρέ Κλάρο της Βιτόρια Σεττούμπαλ εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Η ΑΕΚ θα ψάξει να αποκτήσει έναν επιθειτκό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως φαίνεται κοιτάει στην Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Abola» ο Δικέφαλος μαζί με ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Σετούμπαλ, Αντρέ Κλάρο.

Ο Κλάρο μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην Βιτόρια Σετούμπαλ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Πόρτο το 2002 χωρίς όμως ποτέ να μετρήσει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των «δράκων» και το καλοκαίρι του 2010 έμεινε ελεύθερος.

Εως και 100 ευρώ bonus σου προσφέρει η Vistabet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα για τον αγώνα της Σάλκε με τη Χοφενχαϊμ στο πλαίσιο της Bundesliga.

Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Φαρμαλισάο, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Πορτογαλίας, με την οποία σημείωσε 14 γκολ σε 32 παιχνίδια συμβάλοντας τα μέγιστα ώστε να κερδίσει την άνοδο. Την επόμενη αεζόν στην τρίτη κατηγορία μέτρησε 10 γκολ σε 30 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2012-13, μετακόμισε στην Αρούκα, με την οποία αγωνίστηκε 31 φορές σημειώνοντας 4 γκολ με την Αρούκα να κερδίζει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Βιτόρια Σετούμπαλ, ενώ στο παρελθόν το όνομά του έχει συνδεθεί με τις Μπορντό και Μπέτις. Στη φετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο 3 συμμετοχές με 1 γκολ και στο Λιγκ Καπ έχει αγωνιστεί σε ένα ματς χωρίς να έχει σκοράρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα