Παπαθανασάκης: «Θέλουμε Αμπντούν στον Ηρακλή»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Θέλουμε Αμπντούν στον Ηρακλή»

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Αφού εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την κλήρωση με τη Βέροια στο Κύπελλο, ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν δίστασε να πει ότι θα ήθελε στην ομάδα του τον Αμπντούν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 :

Για την κλήρωση με τη Βέροια για το Κύπελλο: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουμε να πάμε μπροστά με τον Ηρακλή. Προσδοκούμε να δούμε ένα καλό ματς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Βέροια είναι καλή ομάδα. Εύχομαι να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να προκριθούμε. Στο πρωτάθλημα η Βέροια θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα γίνουν δύο πολύ ωραία ματς. Όλοι στο Ηρακλή θέλουμε να πάμε μακριά στο Κύπελλο και γιατί όχι και τελικό; Σιγά σιγά προχωράμε. Πέρυσι πήγαμε στους 4 και φέτος ευελπιστούμε να πάμε στον τελικό».

Για τη φετινή πορεία: «Θα θέλαμε να είμαστε λίγο πιο ψηλά και να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Φέτος θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στη μεγάλη κατηγορία. Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα. Στα περισσότερα παιχνίδια θα παίξουμε πολύ καλά».

Για του το πότε θα μπορέσει ο Ηρακλής να κάνει το βήμα παραπάνω: «Αν έχουμε υγεία του χρόνου θα έχουμε πολλούς περισσότερους βαθμούς. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία και με μία νίκη μπορεί να ανέβουμε πιο ψηλά».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Έχουμε κάποιους παίκτες που τους θέλαμε από το καλοκαίρι. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Θα δούμε. Ο προπονητής μου έχει πει για τον Αμπντούν και είναι ένας παίκτης τον οποίο κοιτάμε και μας ενδιαφέρει. Ο Αμπντούν πρέπει να κάνει ό,τι είναι καλό γι αυτόν και εμείς να κάνουμε ό,τι είναι καλό για τον Ηρακλή. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι νέοι και παίρνουν παιχνίδια. Οι περισσότεροι έχουν τριετούς διάρκειας συμβόλαια. Ψάχνουμε να βρούμε κάτι καλύτερο, όχι κάτι ίδιο με αυτό που έχουμε τώρα».

Για το μέλλον των Καρλίτος και Μακρή: «Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα φύγουν. Ο προπονητής θα αποφασίσει μετά το παιχνίδι της Κυριακής».

Εως και 100 ευρώ bonus σου προσφέρει η Vistabet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα για τον αγώνα της Σάλκε με τη Χοφενχαϊμ στο πλαίσιο της Bundesliga.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας: «Δεν ξέρει κανένας τι θα γίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μένουν 16 παιχνίδια. Δεν σκέφτομαι σε καμία περίπτωση ότι στόχος είναι η σωτηρία. Εγώ θέλω κάτι πολύ παραπάνω. Όπως και ο κόσμος δεν νομίζω ότι σκέφτεται τη σωτηρία. Χριστούγεννα θα κάνω στην Ελλάδα. Θα κάτσω στη Μίκρα για να δουλέψω».

Οι ευχές του ιδιοκτήτη του Ηρακλή για τις μέρες των Χριστουγέννων: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και υγεία. Εύχομαι να πάει ο Ηρακλής εκεί που πρέπει να πάει. Να πάει ψηλά ο Ηρακλής. Ήρα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα